Textové pole: Rádi pomůžeme i Vám

Pokud by náš projekt mohl jakýmkoliv způsobem pomoci i vám, pošlete nám prosím email se stručnými informacemi o sobě na adresu charitaaprodej@seznam.cz

Pokud jste  Diakonie, Chráněné dílny, Domov pro mentálně či jinak postižené, nebo Dětský domov, pomůžeme vám s prodejem vašich výrobků, s hledáním sponzorů a současně s prezentací vaší organizace na výrobcích a našich webových stránkách.
Pokud hledáte práci, nebo osobně znáte někoho, koho by mohla tahle činnost bavit, budeme rádi, když nám napíšete, nebo zavoláte.
Nabízíme zaměstnání na trvalý pracovní poměr osobám zdravotně znevýhodněným a možnost přivýdělku formou brigády studentům, nezaměstnaným spoluobčanům, důchodcům i maminkám na mateřské dovolené.

Pokud jste společnost, která má víc jak 25 zaměstnanců, zakoupením našich výrobků získáte potvrzení o náhradním plnění, které nahrazuje povinnost zaměstnávat 4% osob se zdravotním znevýhodněním ve smyslu zákona 435/2004 sb.
Pokud tuto zákonnou povinnost zaměstnavatel nesplní přímo zaměstnáváním odpovídajícího počtu osob se ZP, může tak činit nákupem zboží nebo služeb od zaměstnavatelů s více než 50% zaměstnanců se ZP nebo také od OSVČ se ZP bez zaměstnanců - tzv. Náhradní plnění.
Poslední možnost splnění uložené zákonné povinnosti je odvod daně do státního rozpočtu ve výši 2,5 násobku průměrné hrubé mzdy za každé neobsazené pracovní místo pro zaměstnance se ZP. Pro rok 2008 je tato daň 56 782,- Kč za každé neobsazené místo (hr. mzda dle ČSÚ), např. pro společnost s 50 zaměstnanci bez zaměstnance se ZP činí tato daň 113 565,- Kč.

Textové pole: Textové pole:
Textové pole: Charita
prodej